AIC 28BT Wit Black Friday deal

5/5

AIC 28BT Wit nodig? Check snel of je deze AIC 28BT Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AIC 28BT Wit.

Specificaties AIC 28BT Wit

Merk

Autovision

Fabrikantcode

480011

Omschrijving van de AIC 28BT Wit

Met de AIC 28BT Wit kun je jouw smartphone opladen terwijl je heerlijk ligt te slapen. Als jouw toestel de Qi-technologie ondersteunt, hoef je hem alleen maar op de wekkerradio te leggen en hij wordt draadloos opgeladen. Als jouw smartphone niet geschikt is voor draadloos opladen, kun je hem gewoon opladen via de usb-poort. Deze wekkerradio biedt de mogelijkheid om 2 verschillende wektijden in te stellen. Op die manier kun je een aparte wektijd instellen voor jou en je partner. Je kunt zelf kiezen of je wakker wilt worden met de radio of met een buzzer. Bovendien kun je naast radio ook jouw favoriete muziek afspelen vanaf je smartphone dankzij de bluetooth-functie. De wekker is eenvoudig te bedienen via de knoppen aan de bovenkant. Als je het display te fel vindt, kun je het dimmen met de 5 standen. Let op: je kunt jouw smartphone alleen draadloos opladen als deze de Qi-technologie ondersteunt. De AIC 28BT Wit is niet zomaar een wekkerradio, maar een handig apparaat dat jouw leven gemakkelijker maakt. Niet alleen kun je er jouw telefoon mee opladen terwijl je slaapt, maar je kunt ook genieten van jouw favoriete muziek en wakker worden op jouw eigen manier. Met de mogelijkheid om 2 wektijden in te stellen, hoef je je geen zorgen te maken dat je partner wakker wordt van jouw wekker en vice versa. Bovendien kun.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wekkertijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jouzelf en één voor jouw partner. Je speelt moeiteloos muziek af vanaf jouw smartphone of tablet dankzij de Bluetooth-functie. Jouw smartphone laad je draadloos op door hem op de wekker te leggen.

Minpunten
  • Je smartphone moet Qi technologie ondersteunen om draadloos op te laden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AIC 28BT Wit

Om te bekijken of je de AIC 28BT Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AIC 28BT Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals