Dyson V10 Cyclone Black Friday deal

5/5

Dyson V10 Cyclone nodig? Check snel of je deze Dyson V10 Cyclone voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V10 Cyclone.

Specificaties Dyson V10 Cyclone

Merk

Dyson

Fabrikantcode

385909-01

Omschrijving van de Dyson V10 Cyclone

Met de Dyson V10 Cyclone heb je een krachtige stofzuiger in handen waarmee je het hele huis in één keer kunt schoonmaken. Dankzij de accuduur van maar liefst 60 minuten in de normale stand, hoef je tussendoor niet op te laden. Zelfs hardnekkig vuil zoals grote stofwolken of dierenharen zijn geen probleem voor deze stofzuiger. Schakel simpelweg naar de tweede stand voor een nog grondigere reiniging. De Dyson V10 Cyclone is niet alleen krachtig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met een gewicht van slechts 2,5 kilo til je de steelstofzuiger moeiteloos de trap op en af. Daarnaast kun je de stofzuiger eenvoudig transformeren tot een handige kruimelzuiger. Hierdoor kun je ook gemakkelijk kleine oppervlakken en meubels reinigen. Bij de Dyson V10 Cyclone ontvang je diverse accessoires, waaronder een 2-in-1 accessoire met een meubelzuigmond en zachte afstofborstel. Hiermee kun je zelfs kwetsbare meubels voorzichtig afnemen. Naast zijn kracht en gebruiksgemak is de Dyson V10 Cyclone ook hygiënisch en gemakkelijk te legen. Met een simpele handeling kun je het stofreservoir legen zonder in contact te komen met het opgezogen stof en vuil. Zo blijft jouw schoonmaakroutine schoon en fris. Investeer in de Dyson V10 Cyclone en geniet van een moeiteloze, krachtige en hy.

Pluspunten
  • Je zuigt hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen gemakkelijk met de draaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Je gebruikt de steelstofzuiger ook als kruimeldief. Met een accuduur van 60 minuten op de gemiddelde stand, kun je zowel de boven- als benedenverdieping stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort, met een geluidsniveau van 78, tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V10 Cyclone

Om te bekijken of je de Dyson V10 Cyclone tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V10 Cyclone wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals