Eurom PSOK 2000 Black Friday deal

5/5

Eurom PSOK 2000 nodig? Check snel of je deze Eurom PSOK 2000 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom PSOK 2000.

Specificaties Eurom PSOK 2000

Merk

Eurom

Fabrikantcode

363692

Omschrijving van de Eurom PSOK 2000

De Eurom PSOK 2000 is een revolutionaire radiator die jouw ruimtes op een efficiënte manier verwarmt. Met zijn krachtige capaciteit kan dit apparaat ruimtes tot wel 25 vierkante meter moeiteloos verwarmen. De radiator biedt jou de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende standen, namelijk 800, 1200 en 2000 watt, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. Naast zijn indrukwekkende verwarmingsvermogen is deze oliekachel ook uitgerust met een geavanceerd beveiligingssysteem. Het beschikt over een oververhittings- en omvalbeveiliging, wat betekent dat het apparaat zichzelf onmiddellijk uitschakelt als het per ongeluk omvalt of oververhit raakt. Dit zorgt voor een veilige en zorgeloze verwarmingservaring. De Eurom PSOK 2000 is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij de handige ingebouwde thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename en comfortabele omgeving. Bovendien is deze kachel voorzien van vier wieltjes, waardoor het gemakkelijk is om hem te verplaatsen. Of je nu warmte nodig hebt in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, met deze Eurom kachel rol je hem moeiteloos naar elke gewenste ruimte in huis.

Pluspunten
  • Als een oliekachel eenmaal is opgewarmd, blijft deze voor een lange tijd op temperatuur. Het schakelt automatisch uit als het omvalt en als de temperatuur te hoog is. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur gehouden worden.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterdicht en is daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom PSOK 2000

Om te bekijken of je de Eurom PSOK 2000 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom PSOK 2000 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals