Fuave FF9020W Black Friday deal

5/5

Fuave FF9020W nodig? Check snel of je deze Fuave FF9020W voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave FF9020W.

Specificaties Fuave FF9020W

Merk

Fuave

Fabrikantcode

XJ-35-9SDC

Omschrijving van de Fuave FF9020W

Met de Fuave FF9020W haal je een verkoelende bries in huis die perfect past bij de temperatuur in de kamer. Deze ventilator is uitgerust met een eco-modus, waardoor de snelheid automatisch wordt aangepast aan de omgevingstemperatuur. Hierdoor bespaar je energie en draag je bij aan een duurzamer huishouden. Je kunt ook zelf de gewenste ventilatorsnelheid instellen met behulp van de handige afstandsbediening, waaruit je kunt kiezen uit maar liefst 24 verschillende snelheden. 's Nachts kun je de slaapmodus inschakelen, zodat de ventilator geleidelijk aan de snelheid verlaagt. Op deze manier voorkom je dat je 's ochtends wakker wordt met een stijve nek door de sterke wind. Daarnaast kun je met de natuurlijke windmodus genieten van een briesje alsof je buiten bent. De ventilator wisselt dan tussen verschillende snelheden, waardoor je een natuurlijk en verfrissend gevoel krijgt. De hoogte van de FF9020W is eenvoudig aan te passen tussen 88 en 108 centimeter, zodat je altijd de ideale luchtstroom kunt creëren in elke ruimte van je huis. Met de Fuave FF9020W geniet je dus niet alleen van verkoeling, maar ook van optimaal comfort en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met 24 ventilatiestanden kiest u de gewenste verkoeling. U bedient de ventilator eenvoudig op afstand met de bijgeleverde afstandsbediening. Dankzij de eco modus past de ventilator automatisch de blaassnelheid aan op basis van de omgevingstemperatuur.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in beslag dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave FF9020W

Om te bekijken of je de Fuave FF9020W tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave FF9020W wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals