Mill SG2000LED Zwart Black Friday deal

5/5

Mill SG2000LED Zwart nodig? Check snel of je deze Mill SG2000LED Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill SG2000LED Zwart.

Specificaties Mill SG2000LED Zwart

Merk

Mill

Fabrikantcode

SG2000LED BLACK

Omschrijving van de Mill SG2000LED Zwart

De Mill SG2000LED Zwart convectorkachel bewijst dat een mobiele verwarming geen saaie metalen bak hoeft te zijn. Dit model is voorzien van afgeronde hoeken, een aluminium voet en een modern design, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke woonkamer. Met het handige led-display kun je eenvoudig de actuele temperatuur in de ruimte aflezen. Bovendien kun je zelf schakelen tussen 3 verschillende warmtestanden en als je het nog niet warm genoeg hebt, kun je de ventilator inschakelen voor extra warmte. Naast het stijlvolle design en de handige functies, is deze kachel ook zeer stil in gebruik, waardoor hij ook geschikt is voor de slaapkamer. Daarnaast is de Mill SG2000LED Zwart uitgerust met een omvalbeveiliging. Mocht de kachel onverhoopt omvallen, dan zorgt deze functie ervoor dat er geen nare ongelukken kunnen gebeuren. Kortom, met deze convectorkachel geniet je niet alleen van een aangename warmte, maar ook van een prachtig design en de nodige veiligheidsvoorzieningen.

Pluspunten
  • Dankzij de ventilatiefunctie wordt de warmte door de ruimte verspreid. De ruimte blijft op een geschikte temperatuur dankzij de ingebouwde thermostaat. De kachel schakelt automatisch uit als hij omvalt of te heet wordt.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en is daarom niet geschikt voor gebruik in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill SG2000LED Zwart

Om te bekijken of je de Mill SG2000LED Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill SG2000LED Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals