1. black friday
  2. Solis Breeze 360 (Type 7582)

Solis Breeze 360 (Type 7582) Black Friday deal

5/5

Solis Breeze 360 (Type 7582) nodig? Check snel of je deze Solis Breeze 360 (Type 7582) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Solis Breeze 360 (Type 7582).

Specificaties Solis Breeze 360 (Type 7582)

Merk

Solis

Fabrikantcode

970.60

Omschrijving van de Solis Breeze 360 (Type 7582)

De Solis Breeze 360 (Type 7582) is een innovatieve staande ventilator die zijn naam eer aandoet door een volledige 360 graden rotatie te maken. Hierdoor wordt de lucht gelijkmatig door de hele kamer verspreid. Met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig vanuit je luie stoel de gewenste stand instellen. Of je nu ontspannen wilt genieten van een verkoelend briesje of de temperatuur echt omlaag wilt brengen, deze ventilator biedt de oplossing. Maar de Breeze 360° is niet alleen geschikt voor overdag. Ook tijdens warme zomernachten is deze ventilator je beste vriend in de slaapkamer. Dankzij de ingebouwde timer kun je ervoor zorgen dat de ventilator automatisch uitschakelt na een bepaalde periode, waardoor je kunt genieten van een koele nacht zonder dat de ventilator de hele nacht aan hoeft te blijven staan. Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende snelheden, zodat je altijd de gewenste verkoeling krijgt. Met de Solis Breeze 360° haal je niet alleen een krachtige en stijlvolle ventilator in huis, maar ook een apparaat dat je optimaal comfort biedt. Laat je verrassen door de verfrissende luchtstroom en geniet van een aangename omgeving, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met behulp van de timer kun je instellen dat de ventilator na een bepaalde tijd stopt met blazen. Deze ventilator draait 360 graden, zodat de wind door de hele kamer wordt verspreid.

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt een grotere ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Solis Breeze 360 (Type 7582)

Om te bekijken of je de Solis Breeze 360 (Type 7582) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Solis Breeze 360 (Type 7582) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.