AEG AB61A4DB 6000 Animal Black Friday deal

5/5

AEG AB61A4DB 6000 Animal nodig? Check snel of je deze AEG AB61A4DB 6000 Animal voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AB61A4DB 6000 Animal.

Specificaties AEG AB61A4DB 6000 Animal

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 258 641

Omschrijving van de AEG AB61A4DB 6000 Animal

Met de AEG AB61A4DB 6000 Animal hoef je je geen zorgen meer te maken over dierenharen op je vloeren en meubels. Deze stofzuiger wordt geleverd met een grote gemotoriseerde turboborstel, die vastzittende haren moeiteloos verwijdert en ze gemakkelijk opzuigt dankzij de snel ronddraaiende borstel. Naast de turboborstel ontvang je ook een parketborstel met zachte haren, ideaal voor delicate vloeren, en een combiborstel waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen harde vloeren en vloerkleden. De stofzuiger is uitgerust met een zak als stofreservoir, wat vooral handig is als je allergisch bent voor huisstofmijt. Dankzij het wasbare hygiënefilter en de meegeleverde stofzuigerzak blaast de stofzuiger 99,99% schone lucht uit, waardoor je kunt genieten van een gezondere omgeving. Bovendien is deze stofzuiger milieuvriendelijk, aangezien hij voor 50% is gemaakt van gerecycled kunststof. Met een reikwijdte van 12 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen tijdens het schoonmaken. Dit zorgt voor een moeiteloze en efficiënte reiniging van je hele huis. Dus zeg vaarwel tegen dierenharen en geniet van een schone en gezonde leefomgeving met de AEG AB61A4DB 6000 Animal.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt met gemak op en verwijdert dierenharen eenvoudig met de bijgeleverde parket- en turboborstel. Dankzij het lange snoer van 9 meter hoef je niet vaak van stopcontact te veranderen. Met het 3-in-1 accessoire kun je een kierenzuigmond, een zachte afstofborstel of een meubelzuigmond maken door de uiteinden uit te vouwen.

Minpunten
  • De stofzuiger beschikt niet over een opbergvak voor de kleine accessoires.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AB61A4DB 6000 Animal

Om te bekijken of je de AEG AB61A4DB 6000 Animal tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AB61A4DB 6000 Animal wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals