1. black friday
  2. AEG AB61C1OG 6000 Clean

AEG AB61C1OG 6000 Clean Black Friday deal

5/5

AEG AB61C1OG 6000 Clean nodig? Check snel of je deze AEG AB61C1OG 6000 Clean voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AB61C1OG 6000 Clean.

Specificaties AEG AB61C1OG 6000 Clean

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 258 606

Omschrijving van de AEG AB61C1OG 6000 Clean

Haal met de AEG AB61C1OG 6000 Clean een traditionele sledestofzuiger in huis die je optimale bewegingsvrijheid biedt. Met een indrukwekkende reikwijdte van maar liefst 12 meter krijg je gemakkelijk toegang tot alle hoeken en gaten van je huis. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor harde, niet-kwetsbare vloeren en is gemaakt van 50% gerecycled kunststof, waardoor hij niet alleen geweldig presteert, maar ook nog eens bijdraagt aan een schonere planeet. Dankzij de handige combiborstel kun je moeiteloos overschakelen van het reinigen van je harde vloer naar het tapijt of vloerkleed. De meegeleverde accessoires maken het mogelijk om je meubels grondig te reinigen en te ontdoen van stof en haar. Met de kierenzuigmond kun je zelfs de smalste kieren en spleten in je huis of meubels bereiken, waardoor je een grondige en uitgebreide schoonmaakervaring krijgt. Bevestig de kierenzuigmond eenvoudig aan de telescopische steel van je stofzuiger tijdens het stofzuigen. De stof wordt opgevangen in de stofzuigerzak, terwijl de uitblaaslucht dankzij het wasbare hygiëne filter en de meegeleverde stofzuigerzak maar liefst 99,99% schoon is. Vergeet niet om de zak regelmatig te legen, zodat je altijd kunt genieten van optimale zuigkracht. Met de.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. De kierenzuigmond gebruik je voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten. Je hoeft niet vaak van stopcontact te wisselen dankzij het lange snoer van 9 meter. Met de meegeleverde combiborstel kan je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. Voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten, kan je de kierenzuigmond gebruiken. Dankzij het lange snoer van 9 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • De stofzuiger is niet geschikt voor het stofzuigen van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen, aangezien je geen parket- en turboborstel ontvangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AB61C1OG 6000 Clean

Om te bekijken of je de AEG AB61C1OG 6000 Clean tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AB61C1OG 6000 Clean wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.