1. AEG AB61H6SW 6000 Allergy

AEG AB61H6SW 6000 Allergy Black Friday deal

5/5

AEG AB61H6SW 6000 Allergy nodig? Check snel of je deze AEG AB61H6SW 6000 Allergy voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AB61H6SW 6000 Allergy.

Specificaties AEG AB61H6SW 6000 Allergy

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 258 615

Omschrijving van de AEG AB61H6SW 6000 Allergy

Met de AEG AB61H6SW 6000 haal je een traditionele stofzuiger met zak in huis die speciaal is ontworpen voor mensen met een allergie voor stof. Deze stofzuiger heeft een indrukwekkende reikwijdte van 12 meter, waardoor je alle hoeken en gaten van je huis kunt bereiken. Maar dat is niet het enige voordeel van deze stofzuiger. Hij is namelijk gemaakt van maar liefst 50% gerecycled kunststof, waardoor je een duurzame keuze maakt voor het milieu. Dankzij de meegeleverde borstels en accessoires kun je met deze stofzuiger alle soorten vloeren stofvrij maken. Met de parketborstel kun je zelfs kwetsbare vloeren veilig en effectief schoonmaken. De combiborstel is ideaal voor harde vloeren en kan eenvoudig worden omgeschakeld naar een stand voor vloerkleden. Daarnaast worden er ook handige accessoires meegeleverd, zoals een kierenzuigmond, waarmee je zelfs de moeilijk bereikbare plekken achter je bank kunt schoonmaken. Een ander groot voordeel van deze stofzuiger is dat hij is voorzien van een stofzuigerzak, waardoor er tijdens het stofzuigen of legen geen stofdeeltjes vrijkomen. Bovendien zorgt het wasbare hygiëne filter ervoor dat de uitblaaslucht maar liefst 99,99% schoon is. Zo kun je met een gerust hart genieten van een stofvrij huis, zonder je zorgen te maken over allergie.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt en je verwijdert dierenharen eenvoudig met de meegeleverde parket- en turboborstel. Dankzij het wasbare hygiënefilter is deze stofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie. De kierenzuigmond gebruik je om moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten leeg te zuigen.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft geen opbergvakje voor de kleine accessoires.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AB61H6SW 6000 Allergy

Om te bekijken of je de AEG AB61H6SW 6000 Allergy tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AB61H6SW 6000 Allergy wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals