1. black friday
  2. AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL

AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL Black Friday deal

5/5

AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL nodig? Check snel of je deze AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL.

Specificaties AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL

Merk

AEG

Fabrikantcode

900.258.557

Omschrijving van de AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL

De AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL is de perfecte stofzuiger zonder zak voor huishoudens met huisdieren. Deze stofzuiger is uitgerust met een combi- en parketborstel, zodat je zelfs je meest kwetsbare vloeren kunt reinigen zonder enige schade aan te richten. Maar dat is nog niet alles! Bij de stofzuiger ontvang je ook een mini turboborstel en een speciale animal kit, waarmee je moeiteloos alle dierenharen van je meubels kunt verwijderen. Dat betekent dat je nu eindelijk vaarwel kunt zeggen tegen die vervelende haren op je bank of favoriete stoel waar je kat zo graag op ligt. De mini turboborstel van de AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL reinigt diep in de vezels, waardoor hij niet alleen geschikt is voor het verwijderen van dierenharen, maar ook voor het grondig aanpakken van hardnekkig vuil. En het beste van alles? De uitblaaslucht van deze stofzuiger wordt maar liefst voor 99,95% gefilterd dankzij het geavanceerde filtersysteem met meerdere lagen. Dit zorgt ervoor dat de lucht die je uitblaast niet alleen schoon is, maar ook vrij van allergenen en andere schadelijke stoffen. Na een grondige schoonmaakbeurt is het legen van de stofbak een fluitje van een cent. Met een inhoud van 1,6 liter kun je heel wat stof en vuil verzamelen voordat je de bak moet legen. En wanneer het zover is, hoef.

Pluspunten
  • Met de mini turboborstel verwijder je dierenharen moeiteloos van je bank en andere gestoffeerde meubels. Met het meegeleverde (2- of 3-in-1) combinatieaccessoire, bestaande uit een zachte afstofborstel, een kierenzuigmond en een meubelzuigmond, kun je ook je meubels, plinten en kieren stofzuigen. Dankzij het compacte formaat kun je de stofzuiger eenvoudig opbergen in de kast.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met 74 decibel geluid erg veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL

Om te bekijken of je de AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.