1. AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN

AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN Black Friday deal

5/5

AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN nodig? Check snel of je deze AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN.

Specificaties AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 258 553

Omschrijving van de AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN

De AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN stofzuiger zonder zak is een milieuvriendelijke keuze voor het schoonmaken van je huis. Deze stofzuiger is gemaakt van maar liefst 76% gerecycled plastic, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het ergonomische design zorgt ervoor dat je de stofzuiger zowel horizontaal als verticaal kunt opbergen, wat handig is als je beperkte opbergruimte hebt. Deze zakloze stofzuiger is voorzien van een ruime stofbak met een inhoud van 1,6 liter. Het legen van de stofbak is een fluitje van een cent, je hoeft hem alleen maar boven de prullenbak te legen. Daarnaast ontvang je bij deze stofzuiger een combi- en parketborstel, zodat je ook kwetsbare vloeren kunt stofzuigen zonder bang te hoeven zijn voor krassen. De zachte stofzuigerwielen zijn omringd door rubber, waardoor ze niet alleen soepel over de vloer rollen, maar ook minder geluid maken tijdens het stofzuigen. Met een geluidsniveau van slechts 74 decibel is deze stofzuiger ook nog eens aangenaam stil. Daarnaast beschikt hij over een geavanceerd meerlaags filtersysteem, waarmee je tot wel 99,95% van de uitgeblazen lucht filtert. Dit zorgt voor een schone en gezonde leefomgeving in huis. Kortom, de AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een.

Pluspunten
  • De stofzuiger is vervaardigd uit 76% gerecycleerd plastic, zodat je bijdraagt aan een beter milieu. Vanwege het compacte formaat kan je de stofzuiger gemakkelijk opbergen in de kast. Met de bijgeleverde (2- of 3-in-1) combinatieaccessoire kan je ook je meubels, plinten en kieren stofzuigen

    .

    Het accessoire bestaat uit een zachte afstofborstel, kieren- en meubelzuigmond.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij niet geschikt is voor het reinigen van hoogpolig tapijt. De geluidsproductie van deze stofzuiger is erg luid, met een geluidsniveau van 74 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN

Om te bekijken of je de AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AL61C2ECO 6000 CLEAN wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals