AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO Black Friday deal

5/5

AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO nodig? Check snel of je deze AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO.

Specificaties AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 402 060

Omschrijving van de AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO

De AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO is de ultieme stofzuiger voor alle soorten harde vloeren. Met zijn gemotoriseerde parketborstel hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je vloer. De zachte borstelrol glijdt moeiteloos over de vloer en zorgt voor een grondige reiniging. Bovendien is de borstel uitgerust met een led verlichte vloerzuigmond, zodat geen enkel vuiltje aan je oog ontsnapt. Deze stofzuiger heeft een krachtige accu waarmee je maar liefst 60 minuten onafgebroken kunt stofzuigen. Het overzichtelijke display laat je de resterende accuduur zien, zodat je altijd weet hoelang je nog kunt zuigen. Daarnaast kun je de zuigkracht eenvoudig aanpassen aan de verschillende oppervlakken in je huis. Als je klaar bent met stofzuigen, kun je de stofzuiger en alle accessoires netjes opbergen in het handige oplaadstation. Zo heb je altijd alles bij de hand en blijft je huis opgeruimd en netjes. De AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO is de ideale stofzuiger voor een grondige en efficiënte reiniging van al je harde vloeren.

Pluspunten
  • Je kunt houten en andere kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten met de meegeleverde parketborstel. Je kunt de kleine accessoires opbergen in het oplaadstation, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het schoonmaken. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de loskoppelbare kruimelzuiger.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de meest luide stofzuigers, met een geluidsniveau van 79 decibel. Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO

Om te bekijken of je de AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AP81P25ECO 8000 ULTIMATE ECO wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals