1. black friday
  2. AEG ASKW1 Performance Kit

AEG ASKW1 Performance Kit Black Friday deal

5/5

AEG ASKW1 Performance Kit nodig? Check snel of je deze AEG ASKW1 Performance Kit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG ASKW1 Performance Kit.

Specificaties AEG ASKW1 Performance Kit

Merk

AEG

Fabrikantcode

900923275

Omschrijving van de AEG ASKW1 Performance Kit

Met de AEG ASKW1 Performance Kit haal je een complete set filters in huis speciaal voor jouw draadloze AEG stofzuiger. Deze set bestaat uit een fijnstoffilter en een uitlaatfilter, die samen zorgen voor optimale prestaties van jouw stofzuiger. De fijnstoffilter heeft maar liefst 2 lagen, waardoor alle grote stofdeeltjes worden tegengehouden. Zo ben je verzekerd van een grondige reiniging van jouw vloeroppervlak. Daarnaast is de uitlaatfilter een echte aanwinst voor mensen met allergieën. Deze filter vangt namelijk alle kleine deeltjes op, zoals pollen en schimmelsporen, waardoor de uitblaaslucht van de stofzuiger schoon en fris is. Dit verkleint de kans op allergische reacties aanzienlijk. Bovendien zijn de filters eenvoudig schoon te maken. Wanneer ze vies zijn, kun je ze gewoon afspoelen onder de kraan. De fijnstoffilter dient na 6 maanden te worden vervangen en de uitlaatfilter na 12 maanden. De AEG ASKW1 Performance Kit is geschikt voor de AEG QX6, QX7 en QX8.2 modellen. Met deze kit ben je verzekerd van een langdurige en effectieve werking van jouw draadloze AEG stofzuiger. Geniet van een schone en gezonde leefomgeving met deze hoogwaardige filterset.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG ASKW1 Performance Kit

Om te bekijken of je de AEG ASKW1 Performance Kit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG ASKW1 Performance Kit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.