1. AEG AX31-201GY

AEG AX31-201GY Black Friday deal

5/5

AEG AX31-201GY nodig? Check snel of je deze AEG AX31-201GY voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AX31-201GY.

Specificaties AEG AX31-201GY

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011551

Omschrijving van de AEG AX31-201GY

Met de AEG AX31-201GY luchtreiniger kun je nu genieten van een frisse en zuivere lucht in ruimtes tot wel 36 vierkante meter. Deze compacte luchtreiniger is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven. Plaats hem op de grond of op een tafel en bedien eenvoudig via het handige bedieningspaneel bovenop de reiniger. Met één druk op de knop activeer je de automatische modus, waarbij de luchtreiniger zichzelf aanpast aan de veranderende luchtkwaliteit. Zo ben je altijd verzekerd van optimale prestaties. Wil je de luchtreiniger in de slaapkamer gebruiken? Schakel dan de nachtmodus in, zodat de reiniger fluisterstil werkt en de lampjes op het scherm gedimd worden. Dit zorgt voor een ongestoorde nachtrust. De AEG AX31-201GY luchtreiniger is niet alleen effectief, maar ook informatief. Hij geeft de luchtkwaliteit in vier verschillende kleuren weer. Rood licht duidt op een slechte luchtkwaliteit, terwijl groen licht juist aangeeft dat de lucht schoon en gezond is. Op deze manier kun je in één oogopslag zien hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in jouw ruimte. Kies nu voor de AEG AX31-201GY en ervaar het verschil in adembenemende kwaliteit.

Pluspunten
  • Dankzij de nachtmodus functioneert de luchtreiniger 's nachts extra stil. Dankzij de luchtkwaliteitsindicator ben je altijd op de hoogte van de actuele luchtkwaliteit. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert.

Minpunten
  • Aangezien je na verloop van tijd de filters moet vervangen, is het apparaat niet volledig onderhoudsvrij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AX31-201GY

Om te bekijken of je de AEG AX31-201GY tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AX31-201GY wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals