1. black friday
 2. AEG AX51-304WT

AEG AX51-304WT Black Friday deal

5/5

AEG AX51-304WT nodig? Check snel of je deze AEG AX51-304WT voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AX51-304WT.

Specificaties AEG AX51-304WT

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011561

Omschrijving van de AEG AX51-304WT

Met de AEG AX51-304WT heb je altijd een frisse en gezonde lucht in huis. Deze compacte luchtreiniger is niet alleen licht van gewicht, maar ook makkelijk mee te nemen naar elke gewenste ruimte. Of je hem nu aan de muur in de woonkamer hangt of op de grond in de slaapkamer plaatst, de AX51-304WT zorgt overal voor schone lucht. Het apparaat wordt geleverd met zowel een ophangsysteem als pootjes, zodat je zelf kunt kiezen hoe je hem wilt gebruiken. De AEG AX51-304WT maakt gebruik van geavanceerde filters om de lucht te zuiveren. Met zijn krachtige prestaties is deze luchtreiniger geschikt voor ruimtes tot maar liefst 58 vierkante meter. Daarnaast kun je de luchtkwaliteit nauwlettend in de gaten houden en de instellingen eenvoudig aanpassen via de handige AEG Wellbeing app. Met de automatische modus past de reiniger zelfs zijn werking aan op basis van de veranderingen in de luchtkwaliteit. Zo ben je altijd verzekerd van optimale luchtreiniging, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Met de AEG AX51-304WT haal je niet zomaar een luchtreiniger in huis, maar een slim apparaat dat je helpt om te zorgen voor een gezonde leefomgeving. Dankzij zijn compacte formaat en handige accessoires kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt. Geniet van frisse lucht en een comfortabel binnenklimaat, terwijl.

Pluspunten
 • Dankzij het maximale geluidsniveau van 50 dB is de luchtreiniger geschikt voor in de slaapkamer

  .

  (same) Met de app bedien je de luchtreiniger ook op afstand of als je niet thuis bent

  .

  (same) Door de filterindicatie weet je precies wanneer je de filters moet vervangen

  .

  (same).

Minpunten
 • Het apparaat is niet volledig onderhoudsvrij omdat je na een bepaalde tijd de filters moet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AX51-304WT

Om te bekijken of je de AEG AX51-304WT tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AX51-304WT wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.