1. black friday
  2. AEG AX71-304GY

AEG AX71-304GY Black Friday deal

5/5

AEG AX71-304GY nodig? Check snel of je deze AEG AX71-304GY voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AX71-304GY.

Specificaties AEG AX71-304GY

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011563

Omschrijving van de AEG AX71-304GY

Met de AEG AX71-304GY luchtreiniger heb je altijd een schone en gezonde lucht in huis. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is deze luchtreiniger gemakkelijk mee te nemen naar elke ruimte in je huis. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of kantoor is, de AX71-304GY kan overal worden opgehangen aan de muur of op de grond worden geplaatst met behulp van het meegeleverde ophangsysteem en de pootjes. Deze luchtreiniger maakt gebruik van geavanceerde filters en ionisatietechnologie om de lucht grondig te zuiveren. Met een bereik van maar liefst 58 vierkante meter is deze reiniger krachtig genoeg om zelfs grote ruimtes te voorzien van schone lucht. Met behulp van de handige AEG Wellbeing app kun je de luchtkwaliteit nauwlettend in de gaten houden en de instellingen eenvoudig aanpassen. Of je nu kiest voor de automatische modus, waarbij de reiniger zich automatisch aanpast aan de veranderende luchtkwaliteit, of een specifieke modus instelt, met de AX71-304GY heb je altijd volledige controle over de luchtkwaliteit in je huis. Met zijn stijlvolle design past de AEG AX71-304GY perfect in elk interieur. De strakke lijnen en het moderne kleurenschema van grijs en zwart maken van deze luchtreiniger een echte eyecatcher. Bovendien is hij ook nog eens energiezuinig, waardoor je niet alleen z.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is stiller dan de meeste reinigers uit deze prijsklasse, met een maximale geluidsniveau van 50 dB. Met de app kun je de luchtreiniger op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent. Dankzij de filterindicatie weet je precies wanneer het tijd is om de filters te vervangen.

Minpunten
  • Het apparaat is niet volledig onderhoudsvrij omdat je na verloop van tijd de filters moet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AX71-304GY

Om te bekijken of je de AEG AX71-304GY tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AX71-304GY wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.