1. black friday
  2. AEG AX91-405DG Donkergrijs

AEG AX91-405DG Donkergrijs Black Friday deal

5/5

AEG AX91-405DG Donkergrijs nodig? Check snel of je deze AEG AX91-405DG Donkergrijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AX91-405DG Donkergrijs.

Specificaties AEG AX91-405DG Donkergrijs

Merk

AEG

Fabrikantcode

950 011 583

Omschrijving van de AEG AX91-405DG Donkergrijs

Met de AEG AX91-405DG Donkergrijs haal je een krachtige luchtreiniger in huis die geschikt is voor grote ruimtes tot wel 90 vierkante meter. Dankzij het geavanceerde HEPA filter worden maar liefst 99,97 procent van de deeltjes uit de lucht verwijderd, waardoor je kunt genieten van schone en gezonde lucht. Wat deze luchtreiniger extra handig maakt, is de mogelijkheid om deze te verbinden met je smartphone via de bijbehorende app. Hiermee kun je niet alleen de luchtkwaliteit in de gaten houden, maar ook de luchtreiniger op afstand bedienen. Zodra de luchtkwaliteit verslechtert, zal de reiniger automatisch harder gaan werken om de lucht weer zo snel mogelijk schoon te maken. Daarnaast is de AEG AX91-405DG Donkergrijs ook nog eens zeer stil in gebruik, met een maximaal geluidsniveau van slechts 46 decibel. Je kunt dus ongestoord genieten van een frisse en rustige omgeving. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je het filter moet vervangen, want zodra het filter aan vervanging toe is, zal het handige filtervervangingslampje gaan branden. Zo ben je altijd verzekerd van optimale prestaties van je luchtreiniger.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor grote ruimtes tot 90 vierkante meter. Met de app kan je de luchtreiniger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent. Dankzij het filterindicatielampje weet je precies wanneer je de filters moet vervangen.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, moet u de filters regelmatig vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AX91-405DG Donkergrijs

Om te bekijken of je de AEG AX91-405DG Donkergrijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AX91-405DG Donkergrijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.