1. black friday
  2. AEG AXP26U338BW

AEG AXP26U338BW Black Friday deal

5/5

AEG AXP26U338BW nodig? Check snel of je deze AEG AXP26U338BW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AXP26U338BW.

Specificaties AEG AXP26U338BW

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011547

Omschrijving van de AEG AXP26U338BW

Met de AEG AXP26U338BW mobiele airco hoef je niet op te staan om de temperatuur te regelen. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je gewoon blijven genieten van je favoriete serie zonder onderbrekingen. Deze mobiele airco is perfect voor goed geïsoleerde ruimtes tot 26 vierkante meter en kan zelfs koelen in minder goed geïsoleerde ruimtes tot maximaal 17 vierkante meter. Of je hem nu in de woonkamer, je hobbykamer of je werkkamer plaatst, deze airco is geschikt voor elke ruimte. Met 3 verschillende standen kun je de koeling van de airco volledig aanpassen aan je eigen wensen. Houd er wel rekening mee dat deze airco een maximaal geluidsniveau heeft van 65 decibel, wat betekent dat hij behoorlijk luid is. Om ervoor te zorgen dat de airco optimaal functioneert, is het belangrijk om een raamafdichting kit aan te schaffen. Deze is niet inbegrepen bij de airco. Dus voordat je van de verkoeling kunt genieten, zorg ervoor dat je de raamafdichting kit hebt aangeschaft. Kortom, met de AEG AXP26U338BW mobiele airco blijf je koel en comfortabel, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij de thermostaat kan je de gewenste kamertemperatuur eenvoudig instellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je de mobiele airco moeiteloos bedienen. Dankzij de wielen kan je de airco gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Deze airconditioner heeft een gewicht van 38,5 kilogram, waardoor het niet gemakkelijk is om hem naar een andere verdieping te tillen. Met een geluidsniveau van 64 dB is deze airco erg luidruchtig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AXP26U338BW

Om te bekijken of je de AEG AXP26U338BW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AXP26U338BW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.