AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro Black Friday deal

5/5

AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro nodig? Check snel of je deze AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro.

Specificaties AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011017

Omschrijving van de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

De AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro is een krachtige mobiele airco die perfect is voor het koelen van grote ruimtes met een lage warmtelast. Met een koelvermogen van 34 vierkante meter kan deze airco moeiteloos zelfs de warmste kamers verkoelen. Als de ruimte slechte isolatie heeft of veel ramen op het zuiden, kan de airco nog steeds effectief 22 vierkante meter koelen. Maar deze airco kan meer dan alleen koelen. Hij heeft ook een ventilatiefunctie waarmee je de lucht in de kamer kunt laten circuleren zonder te koelen. Met een geluidsniveau van maximaal 64 decibel is de airco verrassend stil, vergelijkbaar met een rustig gesprek tussen twee personen op één meter afstand. Bovendien kun je de airco eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en de timerfunctie instellen, wat vooral handig is als je de airco 's nachts in de slaapkamer wilt gebruiken. Het verlichte display toont alle belangrijke informatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de instellingen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over je energierekening, omdat deze mobiele airco energiezuinig is met energieklasse A+. En om ervoor te zorgen dat de airco perfect past bij je ruimte, is het belangrijk om te controleren of de lengte van de afvoerslang van 150 centimeter voldoende is voor de plaatsing van de airco. Met de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro creëer je altijd een.

Pluspunten
  • De mobiele airco heeft een ventilatiefunctie om alleen te blazen zonder te koelen. Dankzij de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur instellen. Met energielabel A+ is deze airco energiezuiniger dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
  • Deze airconditioner heeft een gewicht van 34 kilogram, waardoor het minder eenvoudig is om hem naar een andere verdieping te tillen. Met een geluidsniveau van 64 dB maakt deze airconditioner veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

Om te bekijken of je de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals