1. black friday
  2. AEG CX7-1-35WK

AEG CX7-1-35WK Black Friday deal

5/5

AEG CX7-1-35WK nodig? Check snel of je deze AEG CX7-1-35WK voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG CX7-1-35WK.

Specificaties AEG CX7-1-35WK

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 402 014

Omschrijving van de AEG CX7-1-35WK

De AEG CX7-1-35WK is een innovatieve en veelzijdige stofzuiger die perfect is voor het schoonmaken van zowel kwetsbare vloeren als tapijten. Met zijn ronddraaiende vloerzuigmond met zachte wieltjes glijdt hij moeiteloos over elke ondergrond, terwijl hij tegelijkertijd dierenharen effectief verwijdert. Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger wordt geleverd met een flexibel verlengstuk en een handig 2-in-1 accessoire, bestaande uit een kieren- en meubelzuigmond. Hiermee kun je niet alleen de traptreden grondig reinigen, maar ook het vuil uit kieren en spleten verwijderen. Niet alleen is de AEG CX7-1-35WK een krachtige en effectieve stofzuiger, hij is ook erg handig in gebruik. Dankzij de handige parkeerstand kun je de steelstofzuiger eenvoudig opbergen zonder dat hij omvalt. Bovendien kun je de handstofzuiger gemakkelijk uit de steel halen, waardoor hij nog gebruiksvriendelijker wordt. Of je nu grote oppervlakken wilt stofzuigen of moeilijk bereikbare plekken wilt schoonmaken, deze stofzuiger biedt de perfecte oplossing. Met zijn indrukwekkende prestaties en handige functies maakt de AEG CX7-1-35WK het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • De stofzuiger is erg veelzijdig omdat je de kruimeldief makkelijk van de steel kunt loskoppelen. Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en dierenharen eenvoudig verwijderen met de roterende borstelharen in de vloerzuigmond. Met een volle accu kun je 35 minuten stofzuigen, waarna het slechts 4 uur duurt om de stofzuiger volledig op te laden.

Minpunten
  • Je krijgt geen mini turboborstel meegeleverd waarmee je dierenharen van je bank en ander gestoffeerd meubilair kunt verwijderen. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 79 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG CX7-1-35WK

Om te bekijken of je de AEG CX7-1-35WK tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG CX7-1-35WK wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.