1. black friday
  2. AEG L6FB586CBS ProSense

AEG L6FB586CBS ProSense Black Friday deal

5/5

AEG L6FB586CBS ProSense nodig? Check snel of je deze AEG L6FB586CBS ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG L6FB586CBS ProSense.

Specificaties AEG L6FB586CBS ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

914913549

Omschrijving van de AEG L6FB586CBS ProSense

Met de AEG L6FB586CBS ProSense verbruik je minder energie tijdens het wassen, dankzij zijn zuinige energieklasse. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je genoeg ruimte hebt voor zowel normale als grotere wasbeurten. Hierdoor kun je het beddengoed van 2 of 3 personen ook in één keer wassen. Maar wat deze wasmachine echt bijzonder maakt, is de ProSense technologie. Deze technologie meet automatisch de hoeveelheid wasgoed in de trommel en past vervolgens de programmaduur, energieverbruik en waterverbruik aan op de lading. Dit zorgt niet alleen voor tijdsbesparing, maar voorkomt ook verspilling bij het draaien van een kleine was. Naast de ProSense technologie, zorgt de koolborstelloze motor van de AEG L6FB586CBS ervoor dat je minder last hebt van trillingen tijdens het wassen. Dit zorgt voor een stillere en stabielere waservaring. Bovendien biedt deze wasmachine keuze uit 10 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, jeans en delicate kledingstukken. Op het digitale display kun je eenvoudig de gewenste temperatuur en het aantal toeren kiezen, tot maximaal 1600. Zo kun je de wasbeurt volledig aanpassen aan jouw behoeften. Met de AEG L6FB586CBS ProSense ben je verzekerd van een efficiënte en gebruiksvriendelijke wasmachine die je helpt energie te besparen en de beste zorg biedt voor jouw kleding.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid was. Een wasmachine met energieklasse B die zeer zuinig is. Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen. De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus onderhoud is nog steeds nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG L6FB586CBS ProSense

Om te bekijken of je de AEG L6FB586CBS ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG L6FB586CBS ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.