1. AEG L6TBB64G ProSense

AEG L6TBB64G ProSense Black Friday deal

5/5

AEG L6TBB64G ProSense nodig? Check snel of je deze AEG L6TBB64G ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG L6TBB64G ProSense.

Specificaties AEG L6TBB64G ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

913 143 638

Omschrijving van de AEG L6TBB64G ProSense

De AEG L6TBB64G ProSense is een handige bovenlader wasmachine die perfect is voor kleine wasjes. Ideaal voor mensen die alleen wonen, want deze compacte wasmachine neemt niet veel ruimte in beslag. Of je nu een plekje zoekt op zolder of in de badkamer, deze bovenlader past overal. Met de geavanceerde ProSense technologie past de wasmachine de programmaduur aan op basis van de belading van het wasgoed. Hierdoor bespaar je water en energie, omdat er nooit meer gebruikt wordt dan nodig is. De draaiknop biedt een keuze uit 10 verschillende programma's, geschikt voor bijvoorbeeld outdoorkleding, dons en wol. Daarnaast beschikt deze wasmachine over startuitstel, waarmee je het wasproces kunt uitstellen van 30 minuten tot wel 20 uur. Zo kun je op elk gewenst moment van de dag genieten van schone was. Met de AEG L6TBB64G ProSense haal je een efficiënte en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis die perfect past bij jouw behoeften.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade heb je minder onderhoud nodig. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Deze wasmachine heeft een vulgewicht dat lager is dan vergelijkbare machines, namelijk 6 kilogram. Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai, met een geluidsniveau van 79 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG L6TBB64G ProSense

Om te bekijken of je de AEG L6TBB64G ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG L6TBB64G ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals