AEG L6TBN62K ProSense Black Friday deal

5/5

AEG L6TBN62K ProSense nodig? Check snel of je deze AEG L6TBN62K ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG L6TBN62K ProSense.

Specificaties AEG L6TBN62K ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

913 143 504

Omschrijving van de AEG L6TBN62K ProSense

De AEG L6TBN62K ProSense is een compacte bovenlader wasmachine met een vulgewicht van 6 kilogram. Ideaal voor kleine wasbeurten, perfect geschikt voor mensen die alleen wonen. Met een breedte van slechts 40 centimeter past deze wasmachine gemakkelijk in smalle ruimtes. Met de handige draaiknop kun je kiezen uit verschillende programma's, zoals katoen, sportkleding en jeans. Zelfs je delicate wollen truien kunnen veilig worden gewassen met het speciale wolprogramma. Dankzij de intelligente ProSense beladingssensor verbruik je nooit meer water en energie dan nodig. De sensor past het wasprogramma automatisch aan op de hoeveelheid was in de trommel, waardoor je altijd een optimaal resultaat behaalt. Wil je je was op een later tijdstip laten draaien? Geen probleem, met de handige startuitstelfunctie kun je zelf bepalen wanneer de wasmachine begint met wassen. Zo is je was schoon en fris zodra je 's ochtends uit bed stapt. Met de AEG L6TBN62K ProSense geniet je van een efficiënte en gebruiksvriendelijke waservaring, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het schoonmaken.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was. Met zijn grootte is de wasmachine geschikt voor kleinere ruimtes. De trommel beschermt de kleding en zorgt voor minder slijtage aan je kleding.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen. Heeft een lager vulgewicht van 6 kilogram in vergelijking met soortgelijke wasmachines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG L6TBN62K ProSense

Om te bekijken of je de AEG L6TBN62K ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG L6TBN62K ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals