AEG L6WBN86JW - 8/5kg Black Friday deal

5/5

AEG L6WBN86JW - 8/5kg nodig? Check snel of je deze AEG L6WBN86JW - 8/5kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG L6WBN86JW - 8/5kg.

Specificaties AEG L6WBN86JW - 8/5kg

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 600 133

Omschrijving van de AEG L6WBN86JW - 8/5kg

De AEG L6WBN86JW zorgt ervoor dat je nooit te lang hoeft te wachten op schone en droge kleding. Dankzij de ProSense beladingssensor wordt het programma automatisch aangepast aan de hoeveelheid was, waardoor je nooit meer water en energie verbruikt dan nodig is. In de ruime trommel kun je maar liefst 8 kilogram kleding wassen en 4 kilogram kleding drogen. Met een maximale centrifugesnelheid van 1600 toeren kun je er zeker van zijn dat je kleding goed wordt gecentrifugeerd. De AEG L6WBN86JW biedt keuze uit 10 verschillende programma's, zodat je altijd het juiste programma kunt selecteren voor jouw specifieke behoeften. Zelfs je delicate wollen truien kunnen veilig worden gewassen en gedroogd met de speciale wolprogramma. Dit programma zorgt ervoor dat je wollen kleding zorgvuldig wordt behandeld, zodat ze er weer schoon en droog uitkomen. En als je snel je favoriete outfit nodig hebt, kun je gebruik maken van het non-stop programma. Hiermee is je broek of shirt binnen één uur weer schoon en droog, zodat je het meteen kunt dragen.

Pluspunten
  • De ProSense-beladingssensor past de was- en droogtijd aan op elke lading. Met het NonStop 1u/1kg-programma wordt een kleine lading wasgoed in één uur gewassen en gedroogd. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Met een droogcapaciteit van maximaal 4 kilogram kun je minder natte was tegelijkertijd drogen. Het heeft geen trommelreiniging om de trommel op hoge temperatuur schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG L6WBN86JW - 8/5kg

Om te bekijken of je de AEG L6WBN86JW - 8/5kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG L6WBN86JW - 8/5kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals