AEG L7FE794CBS ProSteam Black Friday deal

5/5

AEG L7FE794CBS ProSteam nodig? Check snel of je deze AEG L7FE794CBS ProSteam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG L7FE794CBS ProSteam.

Specificaties AEG L7FE794CBS ProSteam

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 550 537

Omschrijving van de AEG L7FE794CBS ProSteam

De AEG L7FE794CBS ProSteam is een geavanceerde wasmachine die niet alleen je kleding perfect schoonmaakt, maar ook helpt om kreukels te verminderen met behulp van stoom. Met de unieke 'Plus Steam' knop kun je stoom toevoegen aan het einde van het wasprogramma, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het strijken. Maar dat is niet alles! Deze machine heeft ook een speciaal stoomprogramma waarmee je je kleding kunt opfrissen zonder dat er vlekken zijn. Dit is perfect voor wanneer je kleding muf ruikt na een dag dragen, maar niet per se gewassen hoeft te worden. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor grote ladingen kleding of handdoeken. Het is ideaal voor gezinnen met veel was, maar ook voor kleinere huishoudens die regelmatig beddengoed wassen. Bovendien is deze machine energiezuinig met een energieklasse A, waardoor je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Dankzij de ProSense beladingssensor past de machine automatisch het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed, waardoor je nooit meer water en energie verbruikt dan nodig is. Kortom, de AEG L7FE794CBS ProSteam is de perfecte wasmachine voor iedereen die op zoek is naar efficiënte en energiezuinige prestaties, gecombineerd met de voordelen van stoomtechnologie.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van de ProSteam fris jij je kleding op en bespaar je tijd met strijken. De ProSense beladingssensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid was. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je ook grote hoeveelheden kleding of beddengoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Heeft geen UniversalDose om wasmiddelpods sneller te activeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG L7FE794CBS ProSteam

Om te bekijken of je de AEG L7FE794CBS ProSteam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG L7FE794CBS ProSteam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals