1. black friday
  2. AEG L7TEN62E ProSteam

AEG L7TEN62E ProSteam Black Friday deal

5/5

AEG L7TEN62E ProSteam nodig? Check snel of je deze AEG L7TEN62E ProSteam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG L7TEN62E ProSteam.

Specificaties AEG L7TEN62E ProSteam

Merk

AEG

Fabrikantcode

913143723

Omschrijving van de AEG L7TEN62E ProSteam

De AEG L7TEN62E ProSteam is een uiterst handige bovenlader wasmachine met een vulgewicht van 6 kilogram. Ideaal voor kleine wasbeurten, vooral als je alleen woont. Dankzij het bovenladerontwerp neemt deze wasmachine minder ruimte in beslag, waardoor hij perfect past in kleinere ruimtes zoals de badkamer. Deze wasmachine is uitgerust met de innovatieve ProSense beladingssensor, die de programmaduur aanpast op basis van de hoeveelheid was. Hierdoor wordt je was nooit langer dan nodig in de machine gewassen, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op energie- en waterverbruik. Maar dat is nog niet alles! Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding snel opfrissen. Je kunt nu een gedragen overhemd schoon en fris dragen zonder het eerst te hoeven wassen. Bovendien helpt de stoomfunctie om kreukels in je kleding te verminderen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan strijken. De AEG L7TEN62E ProSteam biedt niet alleen praktisch gemak, maar ook efficiëntie en kwaliteit. Met deze bovenlader wasmachine wordt het wassen van kleine hoeveelheden was een fluitje van een cent. Geniet van schone, frisse en kreukvrije kleding, terwijl je tegelijkertijd energie en water bespaart. Maak je leven gemakkelijker met de AEG L7TEN62E ProSteam!

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van ProSteam fris jij je kleding op en hoef je minder te strijken. De beladingssensor ProSense past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse C.

Minpunten
  • De wasmachine produceert veel lawaai tijdens het centrifugeren, met een geluidsniveau van 78 decibel. Het heeft geen ÖKOMix technologie om het wasmiddel gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG L7TEN62E ProSteam

Om te bekijken of je de AEG L7TEN62E ProSteam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG L7TEN62E ProSteam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.