1. AEG L7WB86GW - 8/4 kg

AEG L7WB86GW - 8/4 kg Black Friday deal

5/5

AEG L7WB86GW - 8/4 kg nodig? Check snel of je deze AEG L7WB86GW - 8/4 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG L7WB86GW - 8/4 kg.

Specificaties AEG L7WB86GW - 8/4 kg

Merk

AEG

Fabrikantcode

914603839

Omschrijving van de AEG L7WB86GW - 8/4 kg

Met de AEG L7WB86GW was-droogcombinatie kun je nu je meest delicate kledingstukken wassen en drogen, zoals die zachte trui, zijden blouse of je favoriete wollen sjaal. Deze was-droogcombinatie is uitgerust met het AbsoluteCare-systeem, dat speciale droogprogramma's biedt om te voorkomen dat je kleding krimpt in de trommel. Met het NonStop-programma kun je in één ronde 4 kilogram wasgoed wassen en drogen, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen te wassen en dan kun je tot wel 8 kilogram kleding schoon krijgen. Met deze capaciteit kun je gemakkelijk kleding en beddengoed wassen voor 1 of 2 personen. Dus je hoeft je niet langer te ergeren als je favoriete blouse nog vuil in de wasmand ligt! Kies gewoon het NonStop-programma voor een kleine lading en je kunt in slechts 1 uur 1 kilogram wasgoed wassen en drogen. Naast het AbsoluteCare-systeem heeft deze was-droogcombinatie nog andere handige functies. De ProSense-technologie past de wastijd en het energieverbruik automatisch aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor wordt er geen onnodige tijd en energie verspild. Bovendien is de AEG L7WB86GW voorzien van een stoomfunctie, waarmee je je kleding kunt opfrissen en ontdoen van kreukels zonder ze te wassen. Dit is ideaal voor delicate kledingstukken die niet vaak gewassen hoeven te worden,.

Pluspunten
  • De DualSense-technologie past de temperatuur en de beweging van de trommel aan op basis van de stof van je was. De beladingssensor ProSense past de tijd voor het wassen en drogen aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Met de stoomfunctie ProSteam geef je je kleding een opfrisbeurt en heb je minder strijkwerk.

Minpunten
  • Je droogt minder natte was in één keer, met een maximum van 4 kilogram drooggewicht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG L7WB86GW - 8/4 kg

Om te bekijken of je de AEG L7WB86GW - 8/4 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG L7WB86GW - 8/4 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals