1. black friday
  2. AEG LF62CS86 ProSense

AEG LF62CS86 ProSense Black Friday deal

5/5

AEG LF62CS86 ProSense nodig? Check snel of je deze AEG LF62CS86 ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LF62CS86 ProSense.

Specificaties AEG LF62CS86 ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 913 605

Omschrijving van de AEG LF62CS86 ProSense

Met de AEG LF62CS86 wasmachine ben je altijd zuinig, zelfs als je de 8 kilogram ruime trommel niet helemaal vult. De innovatieve ProSense sensoren meten nauwkeurig de hoeveelheid wasgoed in de trommel en passen de programmaduur hierop aan. Hierdoor blijven je favoriete kledingstukken langer mooi en behouden ze hun optimale kwaliteit. Met een energieklasse A-label wast deze machine niet alleen effectief, maar ook extra zuinig. Dit betekent dat je jaarlijks bespaart op je energierekening, terwijl je toch geniet van schone en frisse kleding. Bovendien zorgt de koolborstelloze motor voor minder trillingen en geluid, waardoor je in alle rust kunt genieten van je dagelijkse bezigheden. Met maar liefst 10 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en zijde, biedt deze wasmachine voor iedere soort textiel de juiste behandeling. Daarnaast is het zeepbakje uitgerust met een zelfreinigende functie, waardoor er na elk wasprogramma water door het bakje spoelt. Dit bespaart jou tijd en moeite, omdat je geen extra schoonmaakklus hoeft uit te voeren. Kies voor de AEG LF62CS86 ProSense wasmachine en geniet van perfect schone en verzorgde kleding, terwijl je tegelijkertijd bespaart op energie en tijd.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade heb je minder onderhoud nodig.

Minpunten
  • De stoomfunctie doodt bacteriën en allergenen, maar maakt het strijken niet makkelijker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LF62CS86 ProSense

Om te bekijken of je de AEG LF62CS86 ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LF62CS86 ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.