1. AEG LF62CW84 ProSense

AEG LF62CW84 ProSense Black Friday deal

5/5

AEG LF62CW84 ProSense nodig? Check snel of je deze AEG LF62CW84 ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LF62CW84 ProSense.

Specificaties AEG LF62CW84 ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 913 602

Omschrijving van de AEG LF62CW84 ProSense

Met de AEG LF62CW84 ProSense wasmachine bespaar je niet alleen energie, maar ook geld. Deze wasmachine heeft namelijk een energieklasse A, waardoor je ongeveer € 290,- kunt besparen gedurende de hele levensduur van het apparaat. Met een vulgewicht van 8 kilogram is er voldoende ruimte voor zowel kleine als grote wasladingen, waaronder zelfs je beddengoed. Dankzij de ProSense beladingssensor hoef je je geen zorgen te maken dat je meer water en energie verbruikt dan nodig is voor kleine wasjes. Deze slimme sensor stelt namelijk de wastijd nauwkeurig in, waardoor je favoriete kledingstukken langer mooi blijven. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 10 verschillende wasprogramma's, zodat je altijd het perfecte programma kunt kiezen voor je zijden blouses, wollen truien en katoenen kleding. Een ander handig kenmerk van de AEG LF62CW84 is de zelfreinigende wasmiddellade. Hierdoor hoef je minder tijd te besteden aan het schoonmaken van de machine en blijft deze langer fris. Kortom, met de AEG LF62CW84 ProSense wasmachine geniet je van energiezuinig wassen, optimale wasresultaten en gemak in het onderhoud van de machine.

Pluspunten
  • De ProSense-gevoelige beladingsensor past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade heb je minder onderhoud nodig.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LF62CW84 ProSense

Om te bekijken of je de AEG LF62CW84 ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LF62CW84 ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals