1. black friday
  2. AEG LF694ABC ProSense

AEG LF694ABC ProSense Black Friday deal

5/5

AEG LF694ABC ProSense nodig? Check snel of je deze AEG LF694ABC ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LF694ABC ProSense.

Specificaties AEG LF694ABC ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 915 520

Omschrijving van de AEG LF694ABC ProSense

De AEG LF694ABC ProSense (6000 serie) is een energiezuinige wasmachine die tot 9 kilo wasgoed grondig reinigt. Met Prosense past deze wasmachine automatisch zijn programma's aan op basis van de hoeveelheid was. Dit is handig wanneer je maar een paar T-shirts wilt wassen of juist een grote stapel beddengoed en handdoeken hebt. Met keuze uit 9 programma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en katoen, kun je altijd de juiste instellingen vinden voor elk type kleding. Als je haast hebt, kun je de programma's inkorten met de 'tijd besparen' functie. Hierdoor wordt je kleding sneller schoon en kun je je favoriete outfit dezelfde avond nog dragen. De AEG LF694ABC ProSense bespaart je tot wel € 290,- gedurende de gemiddelde levensduur van de wasmachine. Dit betekent dat je niet alleen geniet van schone kleding, maar ook van besparingen op de lange termijn. Met zijn energieklasse A en zuinige werking is deze wasmachine een duurzame keuze voor jou en het milieu. Met de AEG LF694ABC ProSense geniet je van efficiënt en grondig wassen, aangepast aan jouw behoeften. Of je nu een kleine of grote lading wasgoed hebt, deze wasmachine zorgt altijd voor optimale resultaten. Met zijn diverse programma's en handige functies, zoals 'tijd besparen', is deze wasmachine een waardevolle toevoeging aan je huishouden.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid was. Een wasmachine met een zeer efficiënte energieklasse A. Met een ruime trommelcapaciteit van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LF694ABC ProSense

Om te bekijken of je de AEG LF694ABC ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LF694ABC ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.