1. black friday
  2. AEG LR73842 ProSteam

AEG LR73842 ProSteam Black Friday deal

5/5

AEG LR73842 ProSteam nodig? Check snel of je deze AEG LR73842 ProSteam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR73842 ProSteam.

Specificaties AEG LR73842 ProSteam

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 921 738

Omschrijving van de AEG LR73842 ProSteam

De AEG LR73842 ProSteam wasmachine zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan strijken dankzij de innovatieve ProSteam functie. Deze wasmachine maakt gebruik van stoom, waardoor je overhemden minder kreukelen en er altijd verzorgd uitzien. Maar dat is nog niet alles! Met het Steam Refresh programma kun je ook je winter- of zomerkleding opfrissen en onaangename geurtjes neutraliseren. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van maar liefst 8 kilogram, waardoor je de was kunt doen voor 2 of 3 personen. Zelfs als je alleen een paar T-shirts wilt wassen, is dat geen probleem dankzij de slimme ProSense beladingssensor. Deze sensor past automatisch de instellingen aan op basis van de hoeveelheid was in de trommel, waardoor je water en energie bespaart. Met de keuze uit 10 verschillende wasprogramma's vind je altijd gemakkelijk de juiste instellingen voor al je wasgoed. Daarnaast beschikt deze wasmachine ook over een hygiëneprogramma. Dit programma verwijdert effectief bacteriën en allergenen uit je kleding, waardoor je minder last hebt van jeuk en huidirritaties. Met de AEG LR73842 ProSteam wasmachine geniet je van optimaal gemak, bespaar je tijd en energie, en ben je altijd verzekerd van frisse en schone kleding.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van ProSteam kun je je kleding opfrissen en hoef je minder te strijken. De beladingssensor van ProSense past de duur van het programma aan op de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A-10%.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose voor automatische dosering van je wasmiddel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR73842 ProSteam

Om te bekijken of je de AEG LR73842 ProSteam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR73842 ProSteam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.