AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose Black Friday deal

5/5

AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose nodig? Check snel of je deze AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose.

Specificaties AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 921 910

Omschrijving van de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

Met de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose wordt jouw wasgoed op een efficiënte manier schoon, zelfs op lagere temperaturen. In de speciale UniversalDose lade plaats je handige pods, die snel oplossen in het water en ervoor zorgen dat je kleding nog beter gereinigd wordt. Of je nu een favoriete trui wilt wassen of een snelle wasbeurt nodig hebt, deze machine zorgt ervoor dat je kleding stralend schoon wordt. Naast het effectieve reinigingsproces, bespaart de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose ook tijd en moeite bij het strijken. Dankzij het innovatieve ProSteam systeem worden kreukels in blouses en shirts verminderd, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het gladstrijken van je kleding. Daarnaast is er ook een handig stoomprogramma waarmee je je kleding kunt opfrissen zonder deze te wassen, ideaal voor wanneer je kleding een beetje muf ruikt maar niet echt vies is. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel kleine als grote ladingen wasgoed kunt wassen. En dankzij de handige ProSense sensor past de machine automatisch de programmaduur aan wanneer de trommel minder vol is, waardoor je zowel water als energie bespaart. Met de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose geniet je van schone, frisse en kreukvrije kleding, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Verminder het strijkwerk en verfris je kleding met behulp van de stoomfunctie ProSteam. De wasmiddellade UniversalDose heeft een apart compartiment om wasmiddel pods sneller te activeren. De beladingssensor ProSense past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was.

Minpunten
  • Beschikt niet over AutoDose om je wasmiddel automatisch te doseren. Je hebt met een vulgewicht van 8 kilogram geen ruimte om al je beddengoed en je dekbed tegelijk te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

Om te bekijken of je de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals