AEG LR73CW86 ProSteam Black Friday deal

5/5

AEG LR73CW86 ProSteam nodig? Check snel of je deze AEG LR73CW86 ProSteam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR73CW86 ProSteam.

Specificaties AEG LR73CW86 ProSteam

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 921 739

Omschrijving van de AEG LR73CW86 ProSteam

De AEG LR73CW86 ProSteam (7000 serie) is een innovatieve wasmachine die niet alleen zorgt voor schone en frisse kleding, maar ook voor extra gemak en besparingen op je energierekening. Met een energieklasse van A-10% is deze wasmachine zeer energiezuinig en bespaar je over de levensduur gemiddeld tot wel € 320,- aan energiekosten. Deze wasmachine heeft een ruime trommel met een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel kleine als grotere ladingen was kunt wassen. Dankzij de stoomfunctie worden kreukels effectief verminderd, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je kleding. Deze functie is vooral handig voor het gladstrijken van overhemden, die je gewoon in de trommel kunt plaatsen. Een ander handig programma dat deze wasmachine biedt, is het 'hygiëne' programma. Dit programma verwijdert niet alleen vuil en vlekken, maar ook bacteriën en allergenen met behulp van stoom. Dit maakt de wasmachine ideaal voor mensen met een gevoelige huid of voor het wassen van babykleertjes. Bovendien zorgt de ProSense beladingssensor ervoor dat je wasgoed nooit langer in de trommel blijft dan nodig is, waardoor je tijd en energie bespaart. Met de AEG LR73CW86 ProSteam geniet je niet alleen van schone en frisse kleding, maar ook van extra gemak en besparingen op je energierekening. De stoomfunctie en het 'hygiëne' programma maken het w.

Pluspunten
  • Met behulp van de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en hoef je minder te strijken. De ProSense beladingssensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid was. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft een energieklasse A-10%.

Minpunten
  • Heeft geen PowerCare-systeem om het wasmiddel gelijkmatig te verdelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR73CW86 ProSteam

Om te bekijken of je de AEG LR73CW86 ProSteam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR73CW86 ProSteam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals