1. black friday
  2. AEG LR75CCW94 ProSteam

AEG LR75CCW94 ProSteam Black Friday deal

5/5

AEG LR75CCW94 ProSteam nodig? Check snel of je deze AEG LR75CCW94 ProSteam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR75CCW94 ProSteam.

Specificaties AEG LR75CCW94 ProSteam

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 501

Omschrijving van de AEG LR75CCW94 ProSteam

Met de AEG LR75CCW94 ProSteam bespaar je kostbare tijd bij het strijken, dankzij de geavanceerde ProSteam functie. Deze innovatieve stoomtechnologie vermindert kreuken in je kleding en beddengoed aan het einde van het wasprogramma, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het gladstrijken ervan. Deze wasmachine heeft een indrukwekkende laadcapaciteit van 9 kilogram, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen. Dit betekent dat je minder vaak hoeft te wassen en meer tijd overhoudt voor andere dingen die belangrijk voor je zijn. Daarnaast kun je de wasmachine eenvoudig koppelen aan je wifi-netwerk met behulp van de handige AEG Care app. Met deze app kun je niet alleen het beste wasprogramma voor jouw kleding ontdekken, maar je ontvangt ook een melding zodra de was klaar is. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld even boodschappen gaat doen of als je wasmachine zich op zolder bevindt. Met de AEG LR75CCW94 ProSteam wordt het wassen van je kleding en beddengoed een eenvoudige en efficiënte taak, zodat je meer tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie verfris jij jouw kleding en heb je minder strijkwerk. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kan je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR75CCW94 ProSteam

Om te bekijken of je de AEG LR75CCW94 ProSteam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR75CCW94 ProSteam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.