1. AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose Black Friday deal

5/5

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose nodig? Check snel of je deze AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose.

Specificaties AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 606

Omschrijving van de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

Met de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose wasmachine hoef je nooit meer lang te strijken na het wassen van grote hoeveelheden beddengoed. Dankzij de innovatieve ProSteam stoomfunctie worden kreukels in kleding tot een minimum beperkt. En als je kleding een beetje muf ruikt, fris je favoriete shirt dan snel op met deze handige functie. Met een indrukwekkend vulgewicht van maar liefst 10 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor grote ladingen wasgoed, zoals beddengoed en dekens. Een unieke functie van deze wasmachine is de AEG Care app, waarmee je wasadvies op maat ontvangt op basis van je specifieke behoeften. Nadat je hebt aangegeven wat je wilt wassen, stuurt de app direct de juiste instellingen naar de wasmachine. Naast de 12 standaard wasprogramma's heb je met de app ook toegang tot extra programma's, zodat je altijd de perfecte behandeling voor je kleding kunt kiezen. En met de UniversalDose wasmiddellade hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe met wasmiddelpods. Deze wasmachine heeft namelijk een apart vak om de pods sneller en gemakkelijker te activeren. Met de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose wasmachine wordt het wassen van grote ladingen beddengoed een fluitje van een cent. Met de handige stoomfunctie verminder je kreukels en fris je kleding snel op. Dankzij de AEG Care app krijg je altijd het beste was.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en hoef je minder te strijken. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Door de ruime trommelinhoud van 10 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

Om te bekijken of je de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals