AEG LR8594BN4 PowerCare Black Friday deal

5/5

AEG LR8594BN4 PowerCare nodig? Check snel of je deze AEG LR8594BN4 PowerCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR8594BN4 PowerCare.

Specificaties AEG LR8594BN4 PowerCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 801

Omschrijving van de AEG LR8594BN4 PowerCare

Met de AEG LR8594BN4 zorg je ervoor dat je regenjas, overhemd of donkere truien extra schoon uit de wasmachine komen. Deze wasmachine maakt gebruik van de innovatieve PowerCare technologie, waarmee het wasmiddel vooraf gemengd wordt met water en gelijkmatig over je kleding verdeeld wordt. Hierdoor worden zelfs hardnekkige vlekken, zoals koffie- of grasvlekken, moeiteloos verwijderd, zelfs bij gebruik van een snel of koud programma. Naast het grondig reinigen van je kleding, biedt de AEG LR8594BN4 ook de Steam Refresh functie. Met deze functie kun je gemakkelijk je overhemd of jurk opfrissen, waarbij kreukels en onaangename geurtjes uit je kleding worden verwijderd. De ruime trommel heeft een capaciteit van 9 kilogram, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed kunt wassen. Dankzij de ProSense sensor hoef je je geen zorgen te maken over de hoeveelheid was die je in de trommel plaatst. De sensor past automatisch de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was, waardoor je energie en water bespaart. Met de AEG LR8594BN4 PowerCare wasmachine ben je verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging van al je kleding. Of het nu gaat om het verwijderen van vlekken of het opfrissen van je favoriete kledingstukken, deze wasmachine biedt de perfecte oplossing.

Pluspunten
  • Dankzij de PowerCare technologie heb je een nog schonere was, omdat de zeep zich gelijkmatig verspreidt. Met de stoomfunctie ProSteam fris je je kleding op en heb je minder strijkwerk. De beladingssensor ProSense past de programmaduur aan op de hoeveelheid was.

Minpunten
  • Heeft geen SoftWater-technologie om het water te verzachten met zout en de kleur van je was beter te behouden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR8594BN4 PowerCare

Om te bekijken of je de AEG LR8594BN4 PowerCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR8594BN4 PowerCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals