AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose Black Friday deal

5/5

AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose nodig? Check snel of je deze AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose.

Specificaties AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 115

Omschrijving van de AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose

Met de AEG LR8694AD6 wasmachine kun je gemakkelijk vuile kleren schoonmaken op een lage temperatuur. Deze innovatieve machine mengt je wasmiddel vooraf met water en verdeelt het gelijkmatig over je wasgoed. Hierdoor worden je kleren extra grondig gereinigd. Met een ruim vulgewicht van 9 kilogram kun je moeiteloos je beddengoed of het wasgoed van meerdere dagen tegelijk wassen. Deze wasmachine beschikt over 12 verschillende wasprogramma's, waaronder het handige 'PowerClean 59 min' programma. Hiermee kun je snel en efficiënt schone overhemden verkrijgen wanneer je ze dringend nodig hebt. Daarnaast is er ook het ProSteam programma, ideaal voor het opfrissen van je winter- of zomerkleding. Dit programma neutraliseert geurtjes zonder dat je de kleding daadwerkelijk hoeft te wassen. Zo blijven je favoriete kledingstukken langer mooi en fris. Met de AutoDose functie doseert de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je altijd het beste wasresultaat behaalt. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je wasgoed langer meegaat. De AEG LR8694AD6 is de perfecte wasmachine voor iedereen die op zoek is naar een slimme en efficiënte manier om kleding te wassen.

Pluspunten
  • AutoDose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij het PowerCare systeem heb je een nog schonere was, omdat de zeep gelijkmatig verspreid wordt. Met de ProSteam stoomfunctie fris je je kleding op en hoef je minder te strijken.

Minpunten
  • Heeft geen AbsoluteCare-technologie om het water zachter te maken met zout en de kleur van je wasgoed beter te behouden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose

Om te bekijken of je de AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR8694AD6 8000 PowerCare AutoDose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals