1. black friday
  2. AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose

AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose Black Friday deal

5/5

AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose nodig? Check snel of je deze AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose.

Specificaties AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 304

Omschrijving van de AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose

De AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose mengt je wasmiddel vooraf en verdeelt het gelijkmatig over je kledingstukken, waardoor je kleding extra grondig wordt gereinigd, zelfs bij lagere temperaturen. Met een capaciteit van 9 kilogram is er voldoende ruimte voor al je beddengoed of het wasgoed van meerdere dagen. Heb je een feestje en wil je je avondkleding snel opfrissen? Dan is het stoomprogramma ideaal, waardoor je kledingstukken snel weer heerlijk fris ruiken. Daarnaast beschikt deze wasmachine over een aparte UniversalDose-lade voor je pods, zodat ze sneller oplossen in de trommel. En als je snel schone kleding nodig hebt, kun je gebruik maken van het 'PowerClean 59 min' programma, waarmee je binnen één uur schone was hebt. Maar dat is niet alles! Deze AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose heeft nog veel meer handige functies. Zo beschikt hij over een Eco TimeSave-optie, waarmee je energie bespaart en toch de was sneller klaar hebt. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een ProSense-technologie, die de wastijd en het water- en energieverbruik aanpast aan de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Hierdoor wordt er nooit te veel water of energie verspild. Bovendien is deze wasmachine ook nog eens zeer stil, waardoor je hem gerust 's nachts kunt laten draaien zonder gestoord te worden. Kortom, met de AEG LR8696UC6 PowerCare Universal.

Pluspunten
  • De UniversalDose-wasmiddellade heeft een apart compartiment om wasmiddel pods sneller te activeren. Dankzij het PowerCare systeem krijg je een nóg schonere was, omdat de zeep zich gelijkmatig verspreidt. Met de ProSteam stoomfunctie fris je je kleding op en hoef je minder te strijken.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose-functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose

Om te bekijken of je de AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR8696UC6 PowerCare UniversalDose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.