AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare Black Friday deal

5/5

AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare nodig? Check snel of je deze AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare.

Specificaties AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 571

Omschrijving van de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

De AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is de perfecte wasmachine voor het wassen van kleine tot middelgrote ladingen wasgoed. Met een capaciteit van 8 kilogram kun je moeiteloos al je kleding en beddengoed schoonmaken, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart. Deze wasmachine is ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid, zodat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de AbsoluteCare-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat elk kledingstuk de juiste behandeling krijgt, ongeacht het materiaal. Van delicate zijden blouses tot robuuste jeans, deze wasmachine zorgt ervoor dat elk stuk kleding op de juiste manier wordt gewassen en gedroogd. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en gaat het langer mee. Daarnaast beschikt de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 over handige functies zoals een startuitsteloptie, een eco-programma en een stille motor. Hierdoor kun je de wasmachine op elk gewenst moment starten, energie besparen en genieten van een rustige omgeving. Met deze wasmachine hoef je nooit meer te kiezen tussen schoon en zuinig wassen, want hij biedt beide opties in één apparaat. Maak je was routine efficiënter en effectiever met de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare!

Pluspunten
  • Met een vulcapaciteit van 8 kilogram wasgoed, was en droog je een kleine tot middelgrote lading zeer energiezuinig. De wasmachine met de krachtige 'PowerClean 59' wast binnen één uur grondig schoon. Dankzij AbsoluteCare past de droger de draaisnelheid aan op elk type was, waardoor je kleding mooi in vorm blijft.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen AbsoluteCare-technologie om het water te ontharden met zout en de kleur van jouw wasgoed beter te behouden. De droger heeft geen AbsoluteCare Plus-systeem om jouw wasgoed gelijkmatig te drogen en de stof langer zacht te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

Om te bekijken of je de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals