1. AEG LR86CB86 PowerCare

AEG LR86CB86 PowerCare Black Friday deal

5/5

AEG LR86CB86 PowerCare nodig? Check snel of je deze AEG LR86CB86 PowerCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR86CB86 PowerCare.

Specificaties AEG LR86CB86 PowerCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 701

Omschrijving van de AEG LR86CB86 PowerCare

De AEG LR86CB86 PowerCare is een krachtige wasmachine uit de 8000 serie die moeiteloos 8 kilogram wasgoed schoon wast. Dankzij het innovatieve PowerCare systeem wordt het wasmiddel gelijkmatig over het wasgoed verspreid, waardoor zelfs hardnekkige vlekken verwijderd kunnen worden op lagere temperaturen. Dit niet alleen zorgt voor een schone was, maar bespaart ook nog eens energie. Deze wasmachine is geschikt voor zowel kleine als grote wasjes en is ideaal voor huishoudens van 2 of 3 personen. Met de 'PowerClean 59 min' functie kan een halfvolle trommel binnen één uur gewassen worden, perfect voor wanneer je haast hebt. Met een energieklasse A-20% is deze wasmachine zeer energiezuinig en bespaart tot wel € 360,- over de levensduur. Daarnaast beschikt de AEG LR86CB86 PowerCare over een handige stoomfunctie, waarmee kreukels verminderd kunnen worden. Hierdoor zijn je overhemden snel gladgestreken en ben je sneller klaar met strijken. Ook is het mogelijk om je beddengoed op 1.600 toeren te centrifugeren, waardoor het droger uit de trommel komt en sneller klaar is om weer gebruikt te worden.

Pluspunten
  • Dankzij het PowerCare systeem wordt je was nog schoner, omdat de zeep gelijkmatig wordt verspreid. Met de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en heb je minder strijkwerk. Deze wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A-20%.

Minpunten
  • Heeft geen AbsoluteCare-technologie om water te verzachten met zout en de kleur van je was beter te behouden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR86CB86 PowerCare

Om te bekijken of je de AEG LR86CB86 PowerCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR86CB86 PowerCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals