1. AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose Black Friday deal

5/5

AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose nodig? Check snel of je deze AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose.

Specificaties AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 303

Omschrijving van de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

Met de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose fris je niet alleen je feestoutfit op, maar zorg je ook voor minder kreukels in je overhemd. Deze wasmachine is perfect voor het wassen van grote ladingen T-shirts, beddengoed of handdoeken, met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram. Maar dat is nog niet alles, dankzij PowerCare verdeelt de wasautomaat het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, waardoor je kleding extra schoon uit de trommel komt. Met de handige UniversalDose lade hoef je je geen zorgen te maken over het juiste doseren van wasmiddel. Plaats simpelweg je pods in het aparte vak en de wasmachine neemt ze sneller op tijdens het programma. Bovendien, met het 'PowerClean 59 min' programma, wast deze wasmachine binnen een uur een halve trommel schoon op een lage temperatuur, waardoor je tijd en energie bespaart. Maar het wordt nog beter! Je kunt dit model koppelen met de AEG Care App, waardoor je het apparaat eenvoudig kunt bedienen via je mobiel of tablet. Of je nu onderweg bent of gewoon op de bank zit, je hebt altijd controle over je wasmachine. Maak je geen zorgen meer over het opfrissen van je kleding of het verminderen van kreukels, want met de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose wordt het allemaal een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Dankzij het PowerCare systeem heb je een nog schonere was, omdat de zeep gelijkmatig verspreid wordt. Met het snelprogramma 'PowerClean 59 min' is 5 kilogram wasgoed binnen één uur schoon. Met de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en heb je minder strijkwerk.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

Om te bekijken of je de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals