AEG LR9586BN4 AbsoluteCare Black Friday deal

5/5

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare nodig? Check snel of je deze AEG LR9586BN4 AbsoluteCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare.

Specificaties AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 500 901

Omschrijving van de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

Met de AEG LR9586BN4 blijft je wasgoed langer mooi. Deze wasmachine uit de 9000-serie maakt gebruik van de innovatieve AbsoluteCare techniek, waarmee het water wordt onthard door middel van zout. Hierdoor worden kalkdeeltjes uit het water gefilterd, waardoor je handdoeken heerlijk zacht blijven en je niet bang hoeft te zijn dat je favoriete zwarte trui vervaagt. Het zout voeg je eenvoudig toe via een handig reservoir in de wasmiddellade. Met een vulgewicht van 8 kilogram is de AEG LR9586BN4 ruim genoeg voor zowel kleine als grote ladingen was, perfect voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Bovendien zorgt het energieklasse A-label ervoor dat je niet alleen moeiteloos een schone was krijgt, maar ook nog eens zeer energiezuinig wast. En als je echt haast hebt, is er het speciale 'AbsoluteWash' programma. Hiermee kun je in slechts 49 minuten tijd 5 kilogram wasgoed grondig schoon krijgen. En dankzij de stoomfunctie kun je kreukels verminderen, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je kleding. Met de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare wasmachine geniet je van een perfect schone was, terwijl je tegelijkertijd je kleding langer mooi houdt en tijd bespaart. Met zijn innovatieve technologieën en handige functies is deze wasmachine een absolute must-have voor ieder huishouden!

Pluspunten
  • De AbsoluteCare technologie verzacht het water met zout en zorgt ervoor dat je kleding beschermd wordt tegen kleurverlies. Met het 'AbsoluteWash 49 minuten' snelle programma was je 5 kilogram wasgoed schoon in slechts 49 minuten. Dankzij de ProSteam stoomfunctie kan je je kleding opfrissen en hoef je minder te strijken.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

Om te bekijken of je de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals