1. black friday
  2. AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg

AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg Black Friday deal

5/5

AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg nodig? Check snel of je deze AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg.

Specificaties AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 611 201

Omschrijving van de AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg

De AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose is de perfecte was-droogcombinatie voor wie graag een grote hoeveelheid beddengoed tegelijkertijd wil wassen. Met een capaciteit van 10 kilogram, biedt het katoenprogramma voldoende ruimte voor al je wasgoed. Het beste van alles is dat je met AutoDose je wasmiddel en wasverzachter automatisch kunt doseren. Hierdoor gebruik je altijd precies de juiste hoeveelheid, waardoor je kleding langer mooi blijft. Dankzij het PowerCare-systeem geniet je ook van een schonere was. Dit systeem mengt het wasmiddel vooraf met water en verdeelt het gelijkmatig over al je wasgoed. Bovendien kun je de was-droogcombinatie eenvoudig koppelen aan de AEG Care-app op je smartphone. Hiermee kun je op afstand een programma kiezen en zelfs je favoriete instellingen opslaan. Na het wassen kun je ook nog eens 6 kilogram wasgoed drogen. En als je een hekel hebt aan strijken, dan kun je de stoomfunctie inschakelen om kreuken te verminderen. Met de AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose was-droogcombinatie wordt wassen en drogen een eenvoudige en efficiënte taak. Geniet van de ruime capaciteit, de automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter, en de mogelijkheid om je favoriete instellingen op te slaan via de app. Het PowerCare-systeem zorgt voor een grondigere reiniging en.

Pluspunten
  • AutoDose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij het PowerCare systeem heb je een nog schonere was, doordat de zeep gelijkmatig wordt verspreid. Dankzij de ruime trommel van 10 kilogram kun je meer wassen in één wasbeurt.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 6 kilogram kun je minder natte was in één keer drogen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg

Om te bekijken of je de AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LWR8716AD6 PowerCare AutoDose - 10/6 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.