1. black friday
  2. AEG LX5-2-2SW

AEG LX5-2-2SW Black Friday deal

5/5

AEG LX5-2-2SW nodig? Check snel of je deze AEG LX5-2-2SW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LX5-2-2SW.

Specificaties AEG LX5-2-2SW

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258315

Omschrijving van de AEG LX5-2-2SW

De AEG LX5-2-2SW is een handige stofzuiger die moeiteloos de trap op getild kan worden dankzij zijn lichte gewicht van slechts 4,5 kilo. Het gebruiksgemak wordt verder vergroot door het handige handvat, waarmee je de stofzuiger eenvoudig kunt bedienen. Daarnaast is deze stofzuiger ook geschikt voor verschillende vloertypen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig van je laagpolige tapijt naar een harde vloer overstappen door simpelweg de combizuigmond om te schakelen. De borstelharen van de combizuigmond zetten uit, waardoor je geen zorgen hoeft te maken dat je kwetsbare vloer beschadigd raakt. Na het stofzuigen is het legen van het reservoir een fluitje van een cent. Dankzij het handige kliksysteem kun je het reservoir hygiënisch en eenvoudig legen. Vervolgens kun je de stofzuiger in de parkeerstand zetten en dankzij het compacte formaat netjes opbergen in de kast. Zo blijft je huis altijd opgeruimd en kun je de stofzuiger makkelijk opbergen zonder dat hij veel ruimte inneemt. De AEG LX5-2-2SW is de ideale stofzuiger voor iedereen die op zoek is naar een compacte en gebruiksvriendelijke stofzuiger die geschikt is voor verschillende vloertypen.

Pluspunten
  • Geen zakken voor de stofzuiger, dus bespaar je op de lange termijn kosten. Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat, waardoor bukken niet nodig is. Dankzij het compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer hoog geluidsniveau van 80 decibel. Wordt geleverd zonder parketborstel of turboborstel voor delicate vloeren, dierenharen en tapijten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LX5-2-2SW

Om te bekijken of je de AEG LX5-2-2SW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LX5-2-2SW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.