1. black friday
  2. AEG LX7-2-ANIM

AEG LX7-2-ANIM Black Friday deal

5/5

AEG LX7-2-ANIM nodig? Check snel of je deze AEG LX7-2-ANIM voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LX7-2-ANIM.

Specificaties AEG LX7-2-ANIM

Merk

AEG

Fabrikantcode

900.258.579

Omschrijving van de AEG LX7-2-ANIM

De AEG LX7-2-ANIM is een innovatieve zakloze stofzuiger die perfect is voor elk type vloer. Met de combiborstel kun je moeiteloos schakelen tussen harde vloeren en laagpolig tapijt. Maar dat is niet alles! Deze stofzuiger wordt geleverd met een speciale parketborstel die specifiek is ontworpen om jouw houten vloeren te beschermen tegen krassen. Zo kun je zorgeloos genieten van een perfect schone vloer zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Maar wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de turboborstel. Deze krachtige borstel is ideaal voor hoogpolig tapijt en is ook uitermate geschikt als je een viervoeter in huis hebt. De turboborstel verwijdert moeiteloos zelfs de meest hardnekkige dierenharen, waardoor je huis altijd fris en haarvrij blijft. Daarnaast bespaart de zakloze technologie van deze stofzuiger je ook nog eens kosten op de lange termijn. Je hoeft nooit meer stofzuigerzakken te kopen, maar kunt eenvoudig de stofbak legen boven de prullenbak. Dit maakt het schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook milieuvriendelijker. Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige stofzuiger die geschikt is voor verschillende vloertypen, huisdierharen moeiteloos verwijdert én ook nog eens zakloos is, dan is de AEG LX7-2-ANIM de perfecte keuze voor.

Pluspunten
  • Geen stofzakken nodig, dus je bespaart op de lange termijn kosten. De bijgeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De roterende borstels van de turboborstel verwijderen ook moeiteloos dierenharen.

Minpunten
  • Het uitruimen van de stofbak is een stoffige klus, dus doe dit buiten of boven de prullenbak. Deze stofzuiger produceert met een geluidsniveau van 72 decibel vrij veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LX7-2-ANIM

Om te bekijken of je de AEG LX7-2-ANIM tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LX7-2-ANIM wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.