1. black friday
  2. AEG LX7-2-DB

AEG LX7-2-DB Black Friday deal

5/5

AEG LX7-2-DB nodig? Check snel of je deze AEG LX7-2-DB voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LX7-2-DB.

Specificaties AEG LX7-2-DB

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258486

Omschrijving van de AEG LX7-2-DB

Met de AEG LX7-2-DB maak je moeiteloos zowel harde vloeren als laagpolig tapijt schoon. Dankzij de meegeleverde combiborstel kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende oppervlakken, zoals van een harde tegelvloer naar een zacht vloerkleed. Het stof en vuil wordt opgevangen in de ruime stofbak met een inhoud van 1,4 liter. Wanneer de stofbak vol is, kun je deze eenvoudig legen boven de prullenbak. Hierdoor hoef je geen stofzuigerzakken meer te kopen, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook beter voor het milieu. De AEG LX7-2-DB is voorzien van een HEPA 13-filter, dat maar liefst 99,95% van alle stofdeeltjes en allergenen tegenhoudt. Dit betekent dat deze schadelijke deeltjes niet met de uitblaaslucht weer terug de kamer in komen. Zo kun je met een gerust hart stofzuigen, wetende dat je niet voor niets hebt schoongemaakt. Bovendien beschikt deze stofzuiger over een handige parkeerstand, waardoor je hem gemakkelijk tijdelijk kunt opbergen tijdens het schoonmaken. Met de AEG LX7-2-DB wordt stofzuigen niet alleen een eenvoudige taak, maar ook een gezonde en efficiënte bezigheid.

Pluspunten
  • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel. Je hebt geen stofzuigerzakken nodig, dus bespaar je die kosten. Dankzij het ontwerp van het stofreservoir kun je het legen zonder stofwolken.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel bij deze stofzuiger, dat maakt hem minder geschikt voor het stofzuigen van delicate vloeren. Deze stofzuiger is erg luid met een geluidsniveau van 73 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LX7-2-DB

Om te bekijken of je de AEG LX7-2-DB tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LX7-2-DB wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.