1. black friday
  2. AEG LX9-3-OKO

AEG LX9-3-OKO Black Friday deal

5/5

AEG LX9-3-OKO nodig? Check snel of je deze AEG LX9-3-OKO voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG LX9-3-OKO.

Specificaties AEG LX9-3-OKO

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 279 240

Omschrijving van de AEG LX9-3-OKO

Met de AEG LX9-3-ÖKO breng je een krachtige stofzuiger naar jouw huis die speciaal ontworpen is voor harde en houten vloeren. Deze stofzuiger wordt geleverd met zowel een combiborstel voor harde vloeren en tapijt, als een parketborstel voor houten vloeren. De LX9 motor zorgt voor een indrukwekkende zuigkracht, terwijl verschillende filters voorkomen dat stof de zuigstang blokkeert en de uitblaaslucht schoon houden. Hierdoor kun je langdurig genieten van optimale zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol raakt. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de buitenkant. Deze is volledig vervaardigd van gerecycled plastic, waardoor je niet alleen je vloeren schoonmaakt, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Daarnaast ontvang je een handig 3-in-1 accessoire dat je eenvoudig aan de stang kunt bevestigen met de meegeleverde clip. Hierdoor heb je altijd het juiste opzetstuk bij de hand tijdens het stofzuigen. Met de AEG LX9-3-ÖKO wordt stofzuigen een efficiënte en milieuvriendelijke ervaring, zonder concessies te doen aan de kracht en prestaties van de stofzuiger.

Pluspunten
  • De parketborstel die meegeleverd wordt, beschermt je harde vloer tegen krassen. Je bevestigt het 3-in-1 accessoire gemakkelijk aan de stang met de meegeleverde clip, zodat je het altijd bij de hand hebt. Met een snoer van 9 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 7,94 kilo, wat vrij zwaar is, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen. Het ontbreekt aan een turboborstel, dus het is minder gemakkelijk om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG LX9-3-OKO

Om te bekijken of je de AEG LX9-3-OKO tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG LX9-3-OKO wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.