AEG QX7-1-P52SW Black Friday deal

5/5

AEG QX7-1-P52SW nodig? Check snel of je deze AEG QX7-1-P52SW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG QX7-1-P52SW.

Specificaties AEG QX7-1-P52SW

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 277 627

Omschrijving van de AEG QX7-1-P52SW

De AEG QX7-1-P52SW is de perfecte stofzuiger voor jouw delicate en harde vloeren, dankzij de zachte gemotoriseerde borstelrol. Naast het opzuigen van stof, pakt deze stofzuiger ook fijnstof op, waardoor je vloer gepolijst blijft en je witte sokken ook echt wit blijven. Met de ingebouwde led-verlichting in de vloerzuigmond zie je geen stofwolk meer over het hoofd. Op een volle accu kan je ongeveer 50 minuten stofzuigen op de laagste stand. Met de handige mini-turboborstel op de kruimelzuiger kan je gemakkelijk de traptreden schoonmaken of dierenharen van je meubels verwijderen. En als je tijdens het stofzuigen wordt afgeleid door een telefoontje, kan je de steelstofzuiger eenvoudig in de parkeerstand zetten om hem even weg te zetten. Met de AEG QX7-1-P52SW maak je het stofzuigen van je harde en kwetsbare vloeren een fluitje van een cent. Dankzij de verschillende functies en handige accessoires kan je elke ruimte grondig schoonmaken zonder enige moeite. Laat je verrassen door de kracht en gebruiksvriendelijkheid van deze stofzuiger en geniet van een schoon en stofvrij huis!

Pluspunten
 • 1

  .

  De zachte borstelrol maakt de stofzuiger perfect voor harde en delicate vloeren. 2

  .

  De LED-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder het bed of de bank. 3

  .

  Met de mini turboborstel kun je dierenharen extra gemakkelijk verwijderen dankzij de ronddraaiende borstelharen.

Minpunten
 • De stofzuiger mist een vloerzuigmond met een draaiende borstel, waardoor hij niet geschikt is om tapijt te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG QX7-1-P52SW

Om te bekijken of je de AEG QX7-1-P52SW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG QX7-1-P52SW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals