AEG QX9-1-P5IB Black Friday deal

5/5

AEG QX9-1-P5IB nodig? Check snel of je deze AEG QX9-1-P5IB voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG QX9-1-P5IB.

Specificaties AEG QX9-1-P5IB

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 277 512

Omschrijving van de AEG QX9-1-P5IB

Met de AEG QX9-1-P5IB haal je niet alleen een gewone stofzuiger in huis, maar ook een handige handstofzuiger. Deze handstofzuiger is afneembaar, waardoor de steelstofzuiger ontzettend veelzijdig wordt. De parketborstel die bij de stofzuiger geleverd wordt, maakt dit apparaat uitermate geschikt voor harde en kwetsbare vloeren. Dankzij het lage zuigmondstuk kun je zelfs gemakkelijk onder het bed stofzuigen, en met behulp van de ingebouwde ledverlichting zul je geen enkel stofje over het hoofd zien, zelfs niet op de meest donkere plekken in huis. Heb je ondanks de gemiddelde accuduur van 35 minuten je schoonmaakklus niet kunnen voltooien? Geen probleem! Binnen slechts 4 uur is de accu weer volledig opgeladen en kun je weer verder met schoonmaken. En wanneer je klaar bent, kun je de steelstofzuiger netjes opbergen in de vloerstandaard met wandoplader die bij de stofzuiger wordt meegeleverd. Zo staat de stofzuiger altijd klaar voor gebruik en hoef je geen ruimte in je kast op te offeren. Met de AEG QX9-1-P5IB wordt stofzuigen een fluitje van een cent en geniet je van een schoon en stofvrij huis zonder gedoe.

Pluspunten
  • Je zuigt kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten met de meegeleverde parketborstel. De stofzuiger is veelzijdig dankzij de kruimeldief, die je gemakkelijk van de steel kunt loskoppelen. Met een accuduur van 50 minuten kun je zowel de boven- als benedenverdieping stofzuigen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 78 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG QX9-1-P5IB

Om te bekijken of je de AEG QX9-1-P5IB tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG QX9-1-P5IB wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals