1. black friday
  2. AEG QX9-1-ULT

AEG QX9-1-ULT Black Friday deal

5/5

AEG QX9-1-ULT nodig? Check snel of je deze AEG QX9-1-ULT voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG QX9-1-ULT.

Specificaties AEG QX9-1-ULT

Merk

AEG

Fabrikantcode

900277696

Omschrijving van de AEG QX9-1-ULT

Met de AEG QX9-1-ULT haal je niet alleen een gewone stofzuiger in huis, maar ook een handstofzuiger die je eenvoudig kunt loskoppelen. Dit maakt de steelstofzuiger uiterst veelzijdig. Dankzij de draaiende borstels van de turboborstel kun je moeiteloos hoogpolig tapijt schoonmaken en zelfs hardnekkige dierenharen verwijderen. Daarnaast ontvang je een gemotoriseerde parketborstel voor het reinigen van harde vloeren. Met het lage zuigmondstuk kun je zelfs onder het bed stofzuigen, terwijl de ingebouwde led-verlichting ervoor zorgt dat je geen stofdeeltje over het hoofd ziet op donkere plekken. Maak je geen zorgen als je klus langer duurt dan de gemiddelde accuduur van 40 minuten. Zodra je klaar bent, kun je de steelstofzuiger netjes opbergen in de meegeleverde vloerstandaard, waar hij ook direct wordt opgeladen. Binnen slechts 4 uur is de accu weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Met de AEG QX9-1-ULT haal je een krachtige en praktische stofzuiger in huis die je in staat stelt om op efficiënte wijze elk hoekje en gaatje van je huis schoon te maken.

Pluspunten
  • Je kunt kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten dankzij de bijgeleverde parketborstel. Met de mini turboborstel kun je dierenharen extra gemakkelijk verwijderen van je bank en ander bekleed meubilair. De vloerzuigmond met led-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 78 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG QX9-1-ULT

Om te bekijken of je de AEG QX9-1-ULT tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG QX9-1-ULT wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.